2411810654 Ανθίμου Γαζή 44, Λάρισα sweetandsourlar@gmail.comSweet & Sour
Catering - Wholesale - Consulting | Λάρισα ΘεσσαλίαΗ επιχείρηση Sweet & Sour ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2020 στη Λάρισα από τον Κων/νο Ζυγοροδήμο (ζαχαροπλάστη) και τον Οδυσσέα Μνηματίδη (μάγειρα) δύο άτομα με 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εστίασης.

Δραστηριοποιείται στο τομέα του catering αναλαμβάνοντας κάθε είδους εκδήλωση, στον τομέα του χονδρικού εμπορίου προς επιχειρήσεις HO.RE.CA. με χειροποίητα μη τυποποιημένα προϊόντα και τέλος, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες (consulting) σε επιχειρήσεις HO.RE.CA. κατασκευάζοντας menu, ευφάνταστα πιάτα και δίνοντας λύση σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν με σύμμαχό μας κυρίως την πολυετή εμπειρία μας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΓΕΥΣΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΓΕΥΣΗ

Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων και προηγμένων υπηρεσιών στον τομέα της εστίασης με γνώμονα την ποιότητα, τη γεύση και την άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
CATERING ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

CATERING ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν την τροφοδοσία, τον εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό για την κάλυψη παντός είδους εκδηλώσεων.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΜΕΝΟΥ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΜΕΝΟΥ

Προσαρμόζουμε το μενού μας σύμφωνα με τις γευστικές σας προτιμήσεις κρατώντας ψηλά τον πήχη στην ποιότητα και το γευστικό αποτέλεσμα.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ HO.RE.CA.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ HO.RE.CA.

Βρείτε χειροποίητα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και σνακ καθημερινά σε διάφορα σημεία στην πόλη της Λάρισας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ HO.RE.CA.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ HO.RE.CA.

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο σε νέες, όσο και σε υφιστάμενες επιχειρήσεις που αφορούν στην υγιή λειτουργία τους, την ανανέωση και την εξέλιξή τους.